Thread: "Megatron"
View Single Post
Old 27 Sep 2008, 19:49   #16
films4all
Guru

films4all

Ca sa continui traditia
1Bricostory
2Megatron

Well, filmele au avut si plusuri si minusuri etc.
Vreau doar sa mentionez faptul ca mie, jocul actoricesc al tanarului angajat al "McDonald's"-ului mi s-a parut veridic. Da...primesti comanda, bati pe casa, pui comanda pe tavita si apoi afli ca nu ai sa primesti banii.. te enervezi. Insa, in calitate de om care a lucrat la "McDonald's", in tinereti, pot sa apreciez jocul actoricesc al tanarului ca fiind perfect veridic. De ce? Simplu:
1. Tanarii sunt in general nepasatorii la trebuirle astea: "Ehh.. rahat, nu e restaurantul meu, nu conteaza! Ce.. sunt eu devina?" (ca si-a pierdut portofelul)
2. Cand ti se face trainingul, ti se spune: Zambesti tot timpul! (cam tamp)
3 (cel mai important) Angajatii sunt pregatiti, instruiti pentru astfel de momemente unde, in special cel de la casa trebuie sa fie mereu calm, sa stie sa treca peste situatie ca sa nu riste vreun scandal. Zambetul mereu pe fata!
deci, baiatul stia foarte bine ca situatia era sub control ( femeia si-a pierdut portofelul, sau l-a uitat sau etc) si ca lui nu-i ramanea decat sa instiinteze managerul, acesta sa vina sa "scoata comanda de pe casa" si asta e.

Dar.. nu din perspectiva unui fost angajat ar trebui sa vorbesc ( am mentionat ca am lucrat acolo ca sa fiu inteles) ci pot sa si vorbesc din perspectiva unuia care a fost si el sa manance in Mcd-uri si a observat temperamentul angajatilor.
:lol: "McDonald's people ( cum zicea un prieten) sunt cei mai tari! "
( nu mancati de la McD, mancati acasa, ca tot stati asa mult la pc)

A..da bre :lol: ca bine zici.
mersul pe bicicleta mi s-a parut excelent. Incadratura perfecta, modul in care a pus stady camul pe bicicleta, ca nu l-a lasat acolo si apoi l-a luat...
Foarte tare