Thread: "Joi"
View Single Post
Old 27 Sep 2008, 19:07   #63
Se7en
Veteran

Se7en

Ok hai sa traduc cat se poate de simplu si concis ce am vrut sa zic in incoerenta mea explicatie de mai sus:

1. Filmul nu are pretentia (deci NU VREA) sa raspunda intrebarea "de ce?"- iar intrebari de gen sunt: de ce tipul o place pe muncitoarea din fabrica? de ce ea refuza avansurile lui la inceput? de ce ea pana la urma ii cedeaza si face sex cu el? de ce el o paraseste asa nonsalant si fara scrupule la sfarist?
Toate astea sunt intrebari la care raspunsurile se gasesc in general foare greu ori nu se gasesc deloc. Iar filmul a abandonat din start sa iti dea raspuns la ele.

2. Filmul are pretentia( deci VREA) sa raspunda la intrebarea "cum?"- iar intrebarile de gen sunt: cum sau unde lucreaza personajele principale din film? R: intr-o fabrica de prosoape. Cum decurge relatia lor de-a lungul filmului? R:intr-o crescanda apropiere sentimentala. Cum se desfasoara actul lor sexual? R: in apartamentul femeii, pe lumina inchisa, cu televizorul mergand dupa ce seful ei de tura reuseste s-o convinga, in final, sa si-o traga cu el. Si intrebarile de gen mai pot continua.

Asta am vrut sa explic care e treaba cu diferentele dintre "de ce?" si "cum?" din filmul asta....
Se7en is offline   Reply With Quote sendpm.gif