A aparut dvdrip-ul de vreo o luna
Iar in ceea ce priveste moartea lui Heath Ledger...nu are nicio legatura cu Joker-ul. TDK a fost filmat in vara lui 2007, el a murit anul acesta, si era un actor profesionist, nu avea cum sa se lase afectat in vreun fel de vreun rol.
Motivul pentru care lua pastile era faptul ca era dezamagit de viata lui privata, si anume faptul ca visul lui de a avea o familie unita si de a o avea pe fiica lui mereu langa el incepea sa dispara. Cu trei zile inainte sa moara era in Anglia, filma pentru Imaginarium, iar acolo cica a prins o raceala si s-a dus sa ia niste medicamente...adaugate la medicamentele pe care le lua deja (anti-depresive) i-au fost fatale.
Eu nici Paracetamol nu prea iau, mi se par inutile majoritatea pastilelor, pana la urma cred ca e o chestie psihologica, si anume: daca iei pastila, stii ca ai luat-o, si stii ca o sa te faci bine, si pentru ca ai luat-o subconstientul tau transmite mesaje corpului de insanatosire. Asa mai bine gandesc eu pozitiv ca o sa ma insanatosesc, nu iau pastila, si in schimb imi fac niste ceaiuri si mananc niste fructe.