View Single Post
Old 26 Sep 2008, 11:16   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Eu am väzut "Proprietarii de stele" în conditii SI MAI SI!
Acu' trei ani, mä contactase o cercetätoare din Bruxelles (bunä tipa, bunnnäää :love: ), pentru niste date - se documenta despre filmul politic în România comunistä. I-am povestit câte-n lunä si-n stele, iar pentru date despre transformarea ACIN în UCIN, hai la Savel (Dumnezeu sä-l ierte). Il sun, zice: "Päi hai la Eforie, mä gäsesti acolo mâine pe la prânz, si vorbim." OK, mergem... acolo, Savel, nu stiu în ce context festiv, îsi proiecta "...stele"le. Inainte de film, îi prezint fata, el îi explicä ce si cum, dupä care, zice: "Si, dacä vreti, sunteti invitatii mei si la film!" "Vai, Savel, ce drägut, îti multumim...!" :happy: (Puteam sä zicem nu? :? ) Mitru, seful de la Eforie, bagä si el: "O sä vä placä, are niste faze erotice cum nu s-au mai filmat la noi!" "Yay!!", facem noi, deja în curs de umectare (belgiana), erectare (românasu'). Si-ncepe cestia.
Peste un timp, mä aplec spre ea si-i soptesc: "Dragä, te rog din suflet, IARTA-MA! N-am stiut...! Dacä stiam cä-i CHIAR ASA de oribil, inventam un pretext, ceva, CREDE-MA cä nu te tineam aici!" Ea, drägutä: "E, lasä acuma, asta e..."

Epilog (a doua zi):
Savel: "Mä, ce facem, cä eu pe frantuzoaica aia vreau s-o fut."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif