Ok, nici eu n-am zis ca n-o face bine, ce incercam sa subliniez este ca rolul a impresionat prin totalitatea imprejurarilor sale (o exprimare mai chinuita, dar prindeti ideea) si nu exclusiv prin interpretare.
Sunt de acord si cu Mono, insa, poate-s eu insensibil, dar nu ma priveste ce s-a intamplat cu actorul inainte de film, dupa film sau in timpul filmului, cu atat mai putin daca l-a afectat/in ce masura l-a afectat rolul sau care au fost consecintele interpretarii - si aici vbim strict despre film. Cu alte cuvinte, faptul ca (dar ma-ndoiesc ca e un fapt) Ledger a intrat in pielea personajului intr-atat incat a depasit limitele actoriei nu ma face pe mine sa cred ca Heath face filmul.
A scris cineva (scuze, nu mai retin exact cine) pe topicul asta ca odata ce dispare Jokerul, filmul pierde din dinamica, si asteptam (dezinteresati de restul filmului) sa intre din nou. De acord, si mi se pare un minus ptr film.
In ansamblu mi-a placut mult TDK, l-am vazut tarziu la cinema ptr ca in Cta l-au bagat dupa 2 luni de la lansarea in B, acum astept DVDrip-ul ptr o vizionare mai "in detaliu".
|