Mda... de ce i-or fi dat aia Palm d'Or-u', numa' ei stiu. In fine, Pitbull a zis cam tot ce era de zis despre film si deci n-o sa mai repet si eu.
Mie totusi, sfarsitul ala asa brusc, ca si cum... hmm... as incepe cu aluzii sexuale, dar as fi cam indecent

. Ma rog, sfarsitul imi lasa impresia ca regizorul/scenarist n-a mai stiut unde sa duca filmul odata cu venirea tatalui. N-a stiut cum sa rezolve aparitia lui - care ar fi fost, inevitabil un moment foarte important in film - si a lasat-o in aer, apeland la finalul in coada de peste, "ca deh, poate pune spectatorul pe ganduri si il lasa sa interpreteze cum vrea el" - bla bla bla.
Per total, toate cele 3 filme de la ICR le consider aproximativ la acelasi nivel. Toate au unele elemente bune, dar in acelasi timp si lipsuri foarte mari. Toate au fi avut, daca e sa o luam asa, sanse egale de a lua Palmu' (poate mai putin "Joi", care parca e prea romanesc, prea colectivist - cum zicea Se7en in topicul aferent). Nu pot fi incluse nici pe departe in "elita" scurt-metrajistica de la noi, iar regizorii lor, cu toate ca dau semne bune, mai au totusi de invatat sau de experimentat. Mai ales Marian Crisan, care sa speram ca va sti sa se priveasca obiectiv, si nu se va lasa orbit de succesul, bine spus "accidental", de la Cannes.