Thread: "Joi"
View Single Post
Old 26 Sep 2008, 02:56   #47
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
Originally Posted by Se7en:

Replica 1 la replica 2: Ai face sex cum au facut cei doi? [...]

Mah, acuma ce sa zic? Daca stai si reflectezi la rece totul, poate iti lasa un gust amar... dar pe moment nu ti-ai pune problema asta si ar fi totul foarte ok. Adica, it's normal sex. D-ala de care face lumea. Satisfacerea nevoii, eliberarea tensiunii sexuale, shit like that. It's the most basic of it.

Acum, nah, si mie mi se pare ca filmul are totusi o problema (ca sa nu mai ramana Se7en singur si films4all cu... umm.. Gabriela :? ), dar nu e faptul cum prezinta scena de sex, sau scena urinatului. Ci tocmai faptul ca le prezinta. De fapt, intregul film mi se pare degeaba, nu doar aceste scene, care, la urma urmei, sunt o parte dintr-un intreg. Da, asa e in viata. Stim foarte bine. Am simtit-o pe pielea noastra si o simtim in fiecare zi (poate nu neaparat si sexul ). So, why make a movie about it?

Reactia mea cred ca a fost: "Da, domnule realizator al filmului, sunt de acord, sunt PERFECT de acord ca ce ati aratat acolo e adevarat."... si atat.

E rasuflat. E ca si cum ai face un film in care sa arati ca 2+2=4.: everybody ALREADY KNOWS that!

Oricum, Se7en le-a zis bine asa cum le-a zis la inceput
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif