View Single Post
Old 25 Sep 2008, 13:20   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ca kickstart de discutie, reiau mesajele principale din schibul de opinii cu Mafalda care a dus la acest nou topic:
Originally Posted by Pitbull:
Cel mai mic dintre toate relele: P.D.-L.
(E vot negativ, desigur: nu pro-P.D.-L., ci contra P.S.D. - cu curvistinele lor: traseistii de la P.N.L.)

Am votat chiar si în grotescul tur II de la la prezidentialele din 2000: cu Vadim, dar de data asta invers - am ales CEL MAI MARE dintre douä rele (sau, cel mai cu mot dintre doi cäcati) în speranta cä un presedinte atât de dezastruos ca el ar pica pe drum - nu ca Tätuka, kare a rezistat bine-mersi încä patru ani, si uite unde-am ajuns.

...Si mai e ceva, lucrul CEL MAI IMPORTANT: absenteismul ästa e factorul pe care mizeazä ei - cu cât e mai mare, cu atât lasä o marjä de manevrä mai largä, pentru fraude. Uitä-te ce s-a-ntâmplat la primärie, cu nea Autostradä-prin-Hiperspatiu - sau acu' patru ani, cu turismele electorale (voturi furate pe fatä, pentru care NIMENI n-a intrat nici mäcar în anchetä!) Deci, dacä stai cu palma-n cur, poate cä-ti gâdili mândria, da' sigur le faci lor jocurile!
Adicä, dacä stäm acasä cä noi, mä-ntelegi, "n-avem cu cine vota, cä toti e hoti" - atunci chiar MERITAM toti Nästasii si Mitrii si Pontii si Täricenii si Patricii si Felicsii si Vadimii si (Doamne-fé) Becalii! (Da' noi, ästia fraierii care tot ne ducem sä votäm, fie si cu pedelistii - noi de ce sä-i meritäm? Sau credeti poate cä, dacä voi nu votati, de la voi n-au sä mangleascä? Well, news for you - o sä v-o tragä si vouä, ca si nouä! Mult îi doare pe ei cä i-ati ignorat!)

Originally Posted by Pitbull:
EXACT Monarhia o vreau si eu - si deocamdatä, faute de mieux, je couche avec Bäsescu.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif