cum spuneam si in topicul "joi" tocma fusei si eu aseara la ICR.
"joi" mi-a placut si mie cel mai mult.
"bricostory" m-a enervat, nu ca nu ar fi fost ok, dar mi-a adus aminte de mine acum o luna, in mijlocul renovarilor - si believe me, nu e ceva de care sa-ti amintesti cu nostalgie. in schimb mi-a placut de tipa care l-a regizat - a vb la sfarsit atat de laconic si de sictirit (aveai senzatia ca se autoironiza cumva)
"megatron" nu m-a dat pe spate, incepea promitator da la sfarsit s-a cam desumflat. 1. n-am inteles de se cheama megatron. era previzibil sa nu gaseasca jucaria la mc-ul respectiv, dar ma asteptam sa se intample ceva, sa o plimbe pe maica-sa la toate mc-urile pana il gasesc, sa se tavalesca pe jos, sa se dea cu capu' de pereti, sa rupa capu' biotronului - something...nu sa se resemneze asa. 2. faza cu portofelul a fost ambigua 3. vanzatorul de la mc nu a fost deloc credibil, aia nu-s asa amabili sa stea dupa tine pana iti cauti tu banii, sunt asa sictiriti...
in alta ordine de idei ruladele cu ciocolata au fost f bune, placintele cu branza cam nasoale, vinul prea sec si prajitura cu caise insufiecienta (ca n-am mai apucat)