IMM mi-a lasat o impresie f buna ca persoana care stie sa se faca placuta, as risca chiar sa spun ca m-a impresionat: la modu': ca i s efacuse prea multa publicitate negativa pe acest forum incat la un moment dat incepeai s a"crezi" ca IMM e nebuna..
Ei, pur si simplu nu numai ca IMM e perfect sanatoasa, dar IMM are ceva al ei ce te atrage si pariez ca le face pe majoritatea femeilor care au criticat-o pe site.
Ca actritza mi s-a parut cam slabutza..nu slabutza pt ca nu ar avea talent, cat mai ales ca mi s-a parut si putin emotiva, iar scenariul acestui episod a fost de-a dreptul cretin: care a mai vazut femeie/fata sa cada atat de usor in bratze? :lol:
Mai are mult de lucrat dar cateva cursuri ar aduce-o pe un drum bun si nu vad imposibil ca ea sa joace in filme. Exista actori care sunt slabi dpdv teatral, dar sunt actori, sunt tot actori, au ceva al lor, se pliaza pe ANUMITE PERSONAJE, apropiate personalitatii lor, ori, in extremis, la polul celalalt personalitatii lor. Asa e si IMM. Aria ei de interpretare e redusa, doar daca are noroc sa fie descoperita de cineva cu un fler regizoralo-actoricesc ascutit.
In sfarsit! Am vazut-o la TV! Ce pagina e?...
|