Off-topic:
Originally Posted by EgOisM:
repet eu nu as face asta niciodata!
|
Pana aici te incadrezi in pretentiile mele.
daca la asta te refereai....
|
Nu ma refeream numai la asta... :oops:
---
Okay, daca...daca-DAACA, ai PM-ul meu unde se pot trimite adrese de e-mail dar te avertizez ca iti voi raspunde prea tarziu, de obicei scriu la fete pe Internet rar, o data pe luna ar fi cel putin ne-stresant. SI DACA-DACA-DACA, ma gasesti pe 25 decembrie in fata cinematografului Scala din Bucuresti la ora 19:00. Sunt blond-saten si am o geaca marfa ca a lui Christian Bale din
Terminator: Salvation.
DACA NU, NU! Asta e, nu prea ma pricep la cuceriri si nu-s prea curtenitor, sunt un produs bun invelit intr-un ambalaj exceptional dar fara marketing si uneori cu o publicitate negativa. Deci sunt un produs bun, asta trebuie sa retii. Asta e.
Numai bine!
---
ON-TOPIC:
am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!
|
In primul rand, e f bine ce a facut cu cartea pt copii. E extraordinar! Mai bine de atat, ce putea sa faca? R: Test de Fidelitate! Iarasi BETON!
N-ar strica sa faca niste cursuri de actorie in schimb..nush de ce nu le face odata sa terminam cu acest serial care vrea sa bata pe
Tanar si Nelinistit si s-o vedem ODATA ACTRITZA!
Dar o inteleg, nici eu nu fac cursuri de scenaristica ori regie.
Momentan.
(...)