Thread: Filme cu gay
View Single Post
Old 19 Sep 2008, 21:24   #25
helpless
Guest

helpless

ok, acum l-am vãzut pe tot. îmi lipseau ceva elemente.

sã reformulãm: doi adolescenþi prieteni, Tenoch ºi Julio pleacã în cãutarea unei paradisiace ºi inexistente plaje, Boca del Cielo, însoþiþi de Luisa, vara prin alianþã a primului tip. Luisa a aflat recent cã mai are foarte puþin de trãit ºi s-a hotãrât brusc sã facã o excursie la mare în compania puºtilor ãstora despre care e consvinsã cã vor doar sã i-o punã (scuzaþi expresia). A trebuit sã-i dau dreptate regizorului în ambele scene de sex. în timpul în care fata-i cunoºte dpdv biblic pe amân2, tipii aflã cã fiecare se culcase cu iubita celuilalt. doar o datã. LOL. descrierea evenimentului e menitã sã facã respectivele acte ºi mai reprobabile, tensiunea creºte ºi se ajunge inevitabil la scandal, Luisa se supãrã ºi se desparte preþ de 5 minute de gaºcã. totul revine la normal dupã ce inexistenta plajã, Boca del Cielo, este surprinzãtor descoperitã ºi trupa pleacã în explorãri însoþitã de o exoticã familie de aborigeni. mai pe searã, la al nu ºtiu câtelea pahar de ... suntem forþaþi sã trãim cea mai penibilã scenã a filmului, cea în care fiecare protagonist îºi povesteºte dezinvolt, cu lux de amãnunte aventurile/ preferinþele sexuale, ºi uite aºa aflãm cã defapt cei doi prieteni au fãcut schimb de iubite de mai multe ori, cã Luisa ºtia cã o-nºalã bãrbatu' dupã cum fãcea el dragoste (chestia cu degetul...) ºi cã "Y Tu Mamá También" vine de la faptul cã Julio se culcase ºi cu mama lui Tenoch, când aceasta-i spãlase hainele! ca sã vezi!
dupã toate astea încã nu o înþeleg pe Luisa, însã-mi explic implicarea ei în experienþa sexualã a celor doi, ea-i întãrâtase, ºi oricum promisese sã nu se mai culce cu nicunul dintre ei (aci chiar o înþeleg), trebuia sã dreagã ºi ea busuiocul în vreun fel!

rãmân, deci, la pãrerea cã acel incident este doar o metodã de explorare a propriei sexualitãþi, evenimentele viitoare confirmându-mi opinia.

nu pot sã nu recunosc ºi sã nu apreciez modul de realizare a filmului. nu mi-a plãcut infuzia exageratã de dramatism, Luisa ar fi putut fi un pic mai obiºnuitã, ºi apoi sensul pe care-l dã regizorul prieteniei e departe de mine, asta nu înseamnã însã cã el nu e cât se poate de real. filmul meritã vãzut. ciudat cum unele filme dupã ce le vezi o datã, ºi încã o datã ºi încã o datã îþi dau senzaþia de acasã. mi-au plãcut la nebunie plajele alea, ºi drumurile cu "reginele" lor, ºi bazarurile cu patroane de "95 de ani care-ºi aminteau totul de la vârsta de 5 ani", ºi barurile lor, ºi muzica aia pe care-þi vine sã-þi tai venele. ºi uite-aºa descopãr un nou sens al filmului: acela de a te ºimþi de-al locului acolo unde nu vei pãºi vreodatã. hm... asta o fi ºi ideea!
helpless is offline   Reply With Quote sendpm.gif