Well, filmul isi are locul lui meritat aici, chiar daca nu pe deplin. Ma rog, daca titlul topicului nu prea se potriveste oricarui film cu sau pe langa subiect, nu e nimeni devina.
Ehhh.. ai dreptate.
Nimeni nu-l considera educativ dar cred ca pune o problema importanta legata de sexualitate si orientare; oricine, pe vrute sau pe nevrute, poate fi pus intr-o asemenea situatie, iar adolescenta este varsta cea mai fragila din punctul asta de vedere. Ce alege el (omul) sa faca mai departe tine strict de el insusi si nimeni altcineva, insa fapta e consumata. Unii spun ca anumiti tineri spun ca sunt gay cand ei nu sunt, doar de dragul de a atrage atentia. Nu cred ca exista astfel de tineri, cel putin eu unul nu stiu pe nimeni sa faca asa ceva; ma rog... orice e posibil.
Stiam mai demult pe cineva, cu astfel de orientari sexuale. Intradevar, era foarte prietenos, etc... insa la un moment dat pur si simplu simteam ca ma "pupa in fund" (expresia) si ma intrebam daca face asta cu un motiv anume sau, si-a intrat prea mult in piele. Spre bucuria mea, lucrurile au mers in mod natural, pe drumul cel bun; eu nu m-am lasat "pupat in fund" si dupa scurt timp apoi n-am mai discutat cu el. Nu cred ca toti sunt asa, dar.. asta ar cam fi unul din defecte.
Adevarul adevarat este ca niciodata nu stii exact, cine se afla langa tine!