Thread: Bonjour,popor!
View Single Post
Old 14 Sep 2008, 06:45   #85
BJBlazkowicz
Junior

BJBlazkowicz

Dragomara:
"idioatã sunt eu cã-mi pierd vremea cu *** ca voi"
eliminand persoanele din ecuatie, devii concisa, mai la obiect si intelegem toti mult mai clar ce doresti sa o dobandesti

din "my God, it's full of stars" tu ai tradus zglobie "my God, it's full of ***", ca mai apoi, daca ai vazut ca nu-ti primesti portia de stele, sa faci cerere la secretariat ca sloganu-i mincinos

Acuma intrebare cat se poate de serioasa, desprinsa parca din filmele cu Terminatoru: de ce esti agitata, vrei sa te reproduci?

Cata consecventa...aproape sufocata de stufaris, ea ignora anuntul "alarma-n delta", continuand sa si-o invite pe gat in jos, cu stoicism. Ai uitat poezioara cu dedicatie? "Inecul e singura speranta".

Preaplino, tu, sugrumata intelept, in caz ca nu-ti mai vrea neuronii, analogia Dragomara-SF, si pe care am remarcat-o, exista, n subiecte mai incolo. Insotita de magicul cuvant banare - nu ca as simti respect deosebit pentru Unlikely, da ce sa-i faci, mai evacueaza si el cu cate
un gest demn de lauda, doara-i om. Apoi, ti-ai remarcat orientarea turistica "tot inainte!", in naratiune, cand scapasi cu indemn ceaiuri, licori si alte sex-toys prin propozitii- ticurile meseriei de femeie, ce sa-i faci! Nu te-ai uimit decat pe tine, razand singura la capcanele lu' nu se cade. Mai departe, daca erai aia sau aielalta, atata bataie de cap sa fie. Nu cumva daca te-am trimis la nani, inseamna ca misterele blagiene m-au lovit spre nu ie interes?

Te dai in luntre cu lesbianii? Inteleg ca ea, viitoare consoarta, lipseste deocamdata la apel, dar odata cuplul inchegat, veti putea servi actele absorbtiei din cupa amaraciunii, amandoua. Ele doua si o cupa, cu nesat. Desi mie imi miroase cale de o mila a psihologie intoarsa, in coada de peste. Care va sa zica ne destainui operatiuni luntrice ce te pandesc, din viitor, mocnind a mustrare in directia barbatului, pe cand tu suspini dupa doara-doara, le big compilateur avec le grosse et long converteur sa insurubeze atat de...de la stanga la dreapta, acolo unde altceva n-are sens.

Era indicat sa iti pui un nickname mai reprezentativ, gen SNF, adica Singurã si NeF*. Niste priviri contemplative, poetice, la cerul neinstelat, dau acelasi raspuns: SNF era perfect.