Ceea ce aduce nou totusi filmul ,cred ca e ideea de iubire intre doi roboti,nu o ea(human ) disperata si un robot ,sau un el obsedat de cyber-sex cum am mai vazut.
Eu zic ca Wall.E e peste Ratatouille,in filmul cu sobolani gatind :sick: mi s-a parut simpatica faza cand Peter O'Toole manca celebra tocana si isi amintea de copilarie,in rest a fost tern(cu exceptii) pt o asemenea idee...
Frumos comentariu ,Pitbull,dar cam scurt.Ideea cu Gopo si Exupery e minunata,dar nu doar acolo s-a filmat alegoria asta cu planta ,si s-au mai scris astfel de povesti si carti.
Pe mine nu m-a deranjat prezentarea navei( cum ati zis,trebuia sa fie o mare discrepanta intre frumusetea planetei chiar si decazuta si lumea artificiala,bolnava de pe nava=Sigourney(vocea ei).Chiar si eu m-am intrebat daca de la aparitia navei incolo,n-a facut altcineva filmul si l-a stricat.Pacat ca filmul nu a evoluat din momentul cand au ajuns cei doi pe nava,ba chiar mi s-a parut vulgara desfasurarea actiunii pe alocuri,cu capitanul gras,cu disperarea aia aiurita..si sosirea oamenilor grasi pe Pamant ,si gata,filmul s-a rupt.
Pe mine m-au deranjat si actiunea de pe nava,finalul in sine,si din cate stiu Pixar nu face concesii,sequeluri,continuari..
Filmul m-a prins,si sunt deja una din fani,chiar am vazut niste machete-jucarii dragute prin magazine(poate ati vazut) cu Wall.E si EVe si mai ca as da 4 mil pe amandoua,de dragul de a-i auzi chicotind cu vocile alea electronice