Thread: "Pistruiatul"
View Single Post
Old 08 Sep 2008, 16:48   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Regretabil, dar si explicabil... Fäcea parte dintr-o familie cu probleme (tin minte cä locuiau în Titan, pe Postävarului), era un om simplu, nu avea formatiunea de caracter necesarä cultivärii unui talent si pentru a urma cu credintä a unui drum atât de anevoios... Nu l-am cunoscut niciodatä, dar stiu multe despre el, de la prieteni comuni. Ca persoanä, era onest, deschis, harnic - un om pe care te puteai baza oricând. (Ca taximetrist la Cobälcescu, în conflictele sindicate, lupta pentru drepturile colegilor.) Dar era genul de subordonat, de scutier credincios - nu de lider, sau mäcar de self-made man. Ca sä e realizeze, ar fi avut nevoie de un mentor - iar Frantz si Sergiu, singurii care au crezut în el, nu s-au implicat pânä la capät.
Anecdotic: odatä, prin jurul lui 2000, cred, l-a invitat Andreea Marin la "Stupize, stupize". Ii adusese în vizitä fiul din Canada, unde-l dusese fosta madam Bäloiu, dupä divort. "Poanta" era cä, cicä, nu-l läsaserä sä intre în tarä, pentru o neregulä cu viza... Evident, peste cinci minute bäiatul a apärut în studio si s-au îmbrätisat pe "Te invit aiiici... Este seara taaa..."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif