'Eu sunt cea mai potrivita sa castig'

Printre participantele la concursul a€tIa-te in piept cu Nicoleta Luciua€� se numara si Cristina Irina Huruiala, o tanara care viseaza sa devina actrita consacrata. Chiar daca e o admiratoare a Nicoletei, Irina spune ca e mai tare decat fotomodelul Playboy.
Cristina Irina Huruiala, din Bucuresti, are 25 de ani si spune ca numele ei de alint e Marilyn Monroe. Ea crede ca este unica persoana ce o poate infrunta cu adevarat pe Nicoleta Luciu.
A lansat volumul "Vreau sa fiu actrita"
a€tConsider ca sunt cea mai potrivita persoana sa castig acest concurs. Le-am vazut pe concurentele din editiile de pana acum ale ziarului Libertatea si sunt convinsa ca am sanse mari sa fiu desemnata cea care o detroneaza pe Nicoleta Luciu. Eu voi putea incanta ochii tuturor cu adevarata mea splendoarea€�, spune Irina, care a lansat de curand, la Editura Samizdat, volumul a€tVreau sa fiu actritaa€�.

a€tImi doresc foarte mult sa castig acest concurs si sa devin prezentatoare de televiziune sau actrita. Pe langa faptul ca sunt sexy, cred ca am si talent actoricesc. Imi place sa calatoresc si mi-am dorit intotdeauna sa vad Egiptula€�, a incheiat tanara.
Sursa:
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=175252