Pour Hands,Se7en et Peticutz:
http://www.youtube.com/watch?v=rbsl5_203Ms
Originally Posted by Se7en:
Mai baieti am putea pune aici filme la care sa plangi (si de mila). Uite, iau si eu exemplul lui Hands si-mi fac si eu listisoara mea:
Deci filme ne-snuff, ne-catastrofe cinematografice (vezi Garcea si Oltenii, asta daca n-am putea discuta filmul dintr-un punct de vedere suprarealist, sau chiar "bad art" :lol: ), ne-chestii Hallmark:
1. (si cea mai mare dezamagire a mea EVER) Moarte la Venetia. Poate ca toti o sa imi sariti in cap dar mie filmul mi s-a parut o mare fleshcaiala si pierdere de timp. Daca vreti lansez un topic cu de ce Moarte la Venetia mi s-a parut o tampenie 
2. The Assassination of Jesse James... (Mult zgomot pentru nimic, un western cu valente pisihologice atat de monoton si plictisitor ca m-a facut sa inchid BS playeru imediat si sa joc un Jazz Jack Rabbit cu sormea pe net) (m-am razgandit, daca am reusit sa vad full Moarte la Venetia poate am sa reusesc sa vad si Assassination pana la capat, cred ca il iau din nou :lol: )
3. Nightwatching (ok, in cazul asta e discutabil, dar eu luand filmul cu ditamai hype-ul (big fan of Rembrandt's) am ramas gura de metrou :o, vazand ce puteau arata oamenii acolo: maestrul Rembrandt in putza goala facand pishu in public si luandu-si bataie de la nevasta-sa :huh: . Recunosc ca imaginea si camera din film sunt exclente dar scenariul e o durere de cap, mai ales cand incepe acelasi Rembrandt sa injure de mama focului, stai si te intrebi, a meritat sa stai 8 ore pe torrent sa-ti iei asa film? No way 
|
Da te rog,deschide topic cu filmele alea...
Despre "Rondu' de noapte" a scris Ricuta la filmul despre arte,iti dau un copy-paste acolo,nu l-am vazut,dar asa sunt toate(majoritatea) filmelor despre genii,-trase rau de par.
Originally Posted by Hands:
Dap, dar pe langa la Vie en Rose, care mi-a placut, tocmai datorita lui Cotillard, as mai putea numi inca cateva faine:
-Zbor deasupra unui cuib de cuci (ok, ok i now its classic, but still  )
-Amadeus
-1492, (excelent!!! BRAVA - abia acum cateva zile l-am vazut prima oara, shame on me :oops 
-Der Untergang, (nu de dorul lui Hitler am plans, ci de cat de groaznic a putut muri un univers pe cat de absurd pe atat de visator si determinat) -The Fall, (chiar daca sa zicem ca nu a meritat pe deplin plotul, dar macar imaginile impresinoau)
|
1492 si the Fall n-am vazut. Cu ce sunt?
Milos Forman si Zbor deasupra si Amadeus sunt preferatele mele,Der Untergang ..m-a socat si pe mine ( ce actori au si nemtii astia...Bruno Ganz,Thomas Kretschmann si ...Ana -Maria Lara,die rumanische freulein.
Pitbull o sa te iubeasca pt ce ai scris si am subliniat eu cu portocaliu...