Re: Hai sa facem un scenariu ! La un film creat de noi !
am dezvoltat odata un scenariu in timp ce eram fumat..despre cum peste cateva mii de ani,omenirea(cele cateva mii de oameni ramasi) ajungand la o tehnologie foarte avansata se retrage intr-o piramida f.huge,iar maimutele,evoluand in paralel cu noi ajung sa fie un fel de oameni in eneolitic,cu o fizionomie usor diferita..maimutele ajung in preajma piramidei si devin curioase..dupa o serie de conflicte,se ajunge la un razboi in care maimutele par sa nu aiba nicio sansa...(oamenii au un soi de fiinte bio-mecanice controlate prin cip-uri,din piramida,de catre copii..fiecarui copil ii revine un 'robot' pe care il controleaza de la un fel de pc,cu senzori de durere si alte chestii de genul..copii sunt imbracati in robe albe si rasi in cap)..dar oamenii sunt depasiti numeric..maimutele au o scanteie de inteligenta si creeaza o ambuscada,cativa recruti ai 'eneoliticilor' gasesc o intrare secreta in piramida in timp ce masa se lupta cu 'robotii' pe campul de lupta...patrund in piramida,respectiv in halele din care copii controlau bio-mecanismele,si ii killaresc pe toti..scene cu blood,creieri pe pereti,massive violence,urlete animalice,fiori etc. ...si-mi mai trebuie si-un final... cam asta e breefly..cred ca are potential.. :lol: