View Single Post
Old 02 Sep 2008, 11:35   #82
mafalda
Guru

mafalda

@Ricutza

Cazul colegei tale care s-a spinzurat imi aminteste de o studenta de la regie teatru, avea u nume unguresc Csylo... , cam asa ceva, clasa Catalinei Buzoianu, care prin anuii 1993- 1995 s- a sinucis aruncandu-se de la etaj pentru ca doamna Buzoianu ii spunea mereu ca nu are ce cauta in facultatea aia. Studenta a lasat si o scrisoare in care-si acuza profesoara de gestul ei extrem! Asta nu a impiedicat-o pe doamna Buzoianu sa verse cateva lavrimi ipocrite si sa afirme "Eu nu am nici o vina!"
Interesant este ca madam Buzoianu e o actrita ratata, care a dat admitere noua ani la actorie si nu a reusit sa intre. A fost actrita corp-ansamblu la Teatrul din Timisoara si Dan Nasta a sfatuit-o sa dea la regie ca la actorie nu are nici o sansa! A intrat cu chiu cu vai la regie la clasa profesorului Ion Olteanu (un mare pedagog! ) care o umilea s-i spunea ca regia nu e pentru actori ratati. Cand a ajuns profesoara Catalina Buzoianu facea ea zile fripte multor studenti pentru frustrarile ei. Halal pedagog!