acum cateva luni, o colega de serie a prietenei mele, s-a spanzurat.
era studenta la ASE si totusi nimeni nu a decis sa puna asta in carca profesorilor de acolo.
de ce oare?
ce ne foloseste sa stim ca niste oameni slabi s-au lasat influentati de cine nu trebuie? si cine ne pune pe noi in postura sa judecam de ce niste oameni pe care nu-i cunoastem, s-au sinucis?
ai tu vreo dovada ca Dem Radulescu era responsabil pentru ce si-a facut studenta respectiva?
pe mine ma socheaza usurinta cu care tu afirmi ce afirmi...
inteleg ca experienta ta cu UNATC-ul n-a fost tocmai reusita, dar mi se pare ca exista modalitati mai inteligente de a te "razbuna" sau de a le demosntra ca au gresit in ceea ce te priveste...
nu stiu cam ce anume te-a facut pe tine sa consideri ca profesorii si studentii ar trebui sa fie prieteni si sinceri unii cu altii si sa se sfatuiasca si alte lucruri de genul asta...
ai senzatia ca profesorii iti rup aripile si iti distrug spiritele? ia deschide televizorul sau cauta pe internet si vizioneaza urmatoarele tipuri de reality show: Megastar (cu variantele Idols sau Popstars), Project Catwalk, America's Next top model, America (Britain) has got talent, Gordon Ramsey's Hell's Kitchen (ultimul mi se pare mama lor in ceea ce priveste duritatea). Si poti sa vezi acolo cam ce fel de comentarii primesc "invataceii" de la "profesorii" lor. si gandeste-te ca toate chestiile alea sunt trasmise la televizor.
da, oameni de 20, 30 de ani se lasa umiliti public (si cand spun public ma refer la un public de milioane de telespectatori) din dorinta de a avea o sansa sa-si rezlizeze visul. dar sa vorbim in continuare despre dramele victimelor monstrilor din UNATC....
printre cele mai recente lucruri pe care am ajuns sa descopr ca le respect in UNATC, este faptul ca se dau note de 10... pentru ca stiu cam am muncit 4 ani de zile pentru nota asta la o materie...si in final am luat-o... unde sunt acum, 10le nu se da...si nu se da nici 9...iar daca iau 8 sunt printre studentii foarte speciali...7 este o nota foarte buna iar 6 e nota stundetilor care au respectat toate cerintele, au fost la toate cursurile si au indeplinit toate obiectivele.
dar profesorii din UNATC sunt cei invidiosi care nu-si doresc ca studentii lor sa fie mai buni decat ei....