View Single Post
Old 02 Sep 2008, 02:06   #406
Se7en
Veteran

Se7en

Mi-a placut The Fall in mare parte desi am avut puternica impresie ca e un film facut de un fotograf mai degraba decat de un regizor. Da, imaginea te copleseste uneori prin frumusetea ei si ai deseori impresia ca stai in fata unui diapozitiv care insiruie mereu fotografii incredibile. Cum a zis si M0n0 nu plotul atrage in mod deosebit ci imaginea. Am mai observat ca mereu sunt folosite cadre din India si nu e de mirare de vreme ce regizorul e indian... Lucrul insa care m-a dezamagit cel mai tare a fost actingul care uneori lasa de dorit. Lui Lee Pace ii mai iesea uneori replica, alteori era complet fals. Cantincai nu am ce sa-i reprosez, la varsta ei joaca dragut, desi stau si ma intreb cat din jocul ei era involuntar si cat nu. Per total filmul a vrut sa fie ceva epic, dramatic, sa poti plange dupa acel cascador vizionar dar complet ratat sentimental. Insa in final nu a iesit decat o telenovela sterila narativ insa incredibil de colorata vizual ce-a incercat si ea la randul ei sa ne arate ca femeile sunt "bitches". Fiti abstinenti dragi banditi albastri!

PS incredibile cascadoriile de la sfarsit, nu imi vine sa cred ca la vremea respectiva oamenii faceau asa ceva pentru film! Aia aveau stunt-uri in timp ce venea trenul peste ei pentru numele lui Dumnezeu!
Se7en is offline   Reply With Quote sendpm.gif