View Single Post
Old 01 Sep 2008, 17:27   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dana Comnea... Da, o persoanä nonconformistä, dar o actritä distinsä si de mare subtilitate (m-a cucerit în "Serenadä târzie", de Alexei Arbuzov, la Majestic).
Cornel Coman... Discret si profund în roluri, cald si modest în viatä. L-am cunoscut în vara lui 1979... si pânä sä ne împrietenim, l-a luat Dumnezeu la El.
Coca Andronescu... Da, te referi la Mirandolina, personajul titular din "Hangita" lui Goldoni - unul dintre cele mai spumoase roluri feminine de comedie clasicä. In 1983-84, jucam împreunä în "Plosnita" de Maiakovski - eu stäteam în Rosetti, ea pe Italianä, seara plecam împreunä de la teatru si mai povesteam. Zece ani mai târziu, i-am oferit rolul mamei din "Neînvinsä-i dragostea", dar se reträsese deja - definitiv.
Dana Dogaru mai joacä, slavä Domnului (inclusiv în filme mari, ca "M.D.L." sau "H.V.F.A."). N-am cunoscut-o, dar sotul ei, Dr. Sorin Puia, un mare obstetrician, a fost mamosul lui Collins.
Jeana Gorea - o actritä splendidä, dar care dupä Mita Baston din "D'ale carnavalului" al lui Naghi si Miheles (classsä! peste Miticul lui Pintilicul) a fost pe nedrept ignoratä. O colegä a mea de liceu îi era vecinä de bloc, la Podul Hasdeu - si a fost surprinsä sä afle cä doamna Gorea era actritä! Trist...
Sä-i multumim lui Dumnezeu pentru cei pe care i-am avut... si pentru cei pe care-i mai avem.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif