View Single Post
Old 29 Aug 2008, 19:12   #405
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by Pauline Kael:
Scuze ca ti=-am invadat topicul,da-ma afara.Dar scrii f bine ,esti bun observator si nu prea ai cu cine discuta pe aici.
Invadarile de genu asta imi plac, mai sterg din M0n0tonia topicului.

The Fall - 8/10. M-a captivat vizual din prima poza pe care am vazut-o pe imdb si apoi pe siteu filmului. Apoi, m-a dezamagit povestea dupa ce am vazut filmul...asta fiind acu 20 de minute (ca intre timp m-am mai uitat la reclamele lui Tarsem asta...nu prea deosebite dar bune). Povestea e buna in contextul in care se afla si contine multe simboluri si alte subtilitati ce se traduc in viata reala din film. Pustoaica din Romania a facut o treaba misto cu personajul ei, oferindu-ne momente amuzante cat si de o tristete crunta. Povestea din interiorul povestii se completeaza reciproc destul de bine insa nu poti sa nu simti cateva gauri in plot, de parca ceva lipseste...poate caracterizarea mai completa a personajelor. Vizual e foarte original si fantezist, dar nu exagerat, e un stil vizual placut si interesant...dar parca arata mai bine fotografiate decat filmate (asta dupa comparare). Am incercat sa-mi placa mai mult, nu m-a lasat.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif