Thread: Joc in catrene
View Single Post
Old 29 Aug 2008, 01:15   #15
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by hellsteed:
e dedicata olteanului meu , un luptator de gherila , tintas fara arc si fara sulite, doar scuipat si sunete.
Nustiu ce aveti de impartit ca pareti amandoi talentati si de treaba.Pamantu' asta
Aha'...BOOM!!
Stefan, nu sunt toate emoticoanele..acu' nu-l gasesc p-ala cu cascatu'..

Astea sunt motive sa ti se taie de forum, sa ti se frece, sa zbori in clar de luna si sa-i ceri numarul de telefon s-o suni chiar in seara aia si sa-i spui ca oceanul ochilor ei albastri a devenit, cam, mai sarat, cu gust de zmeura si de ciuperci..apropo, voi stiti ca eu n-am privit deloc olimpiada? de ce s-o privesc? in giorgia e misto, imi aminteste de craniile din Terminator 2, mai scrii ceva neecranizabil, mai dai o mana de ajutor, mai bei o bere sa castigi 100.000 euro, banii, faima, ambitia, succesul, d e ce cred eu ca sunt altfel? era odata, erau vremuri..un nimeni, acu' e cineva, Elena - curva Clujului, exista si-n realitate, o fute unu', si ei ii place, in timp ce-o fute el, se gandeste la mine, asta ma face fericit si iaca poezia a incalecat pe-o sa si-a zburat in Indonezia..
N-am sa mai trec pe-aici ceva timp, iar cand ma voi intoarce vin pregatit cu geanta de trinitoluel..

Bravo nibo! un om pur.

Stefan, sa pregatesti materialele pt Salvation si astept trailer two..

Pitbull, n-am uitat de Dantelareasa..

Gloria, daca aveai 19 ani le lasam balta pe celelalte forumiste..doar pt ca esti blonda si-ti plac filmele..sper ca n-ai vreo fiica..

marx, fa dragoste cu ALS!

Supastar..imi place accentul banatencelor, asta era smekeria..am iubit-o pe una', sper ca nu era sor'ta..(platonic!)

helsteed, il preferam pe mistahJ, ma-'ntelegeam mai bine cu el..

rocky..I'll be back!..

NoOne..Niciodata nu e prea tarziu. I'll be back!..

films4all..primul film il turnam la Brasov..

Pe restul inseamna ca nu i-am uitat, pe ceilanti i-am uitat..

Ne vedem in viitor!*

Good-bye!

__________________________________________________ __________
*:I'll be back!!!!....
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif