@pauline kael
Asa este, din pacate! Relatiile si banii conteaza mai mult decat talentul si valoarea. Acum parca mai mult decat pe vremea comunistilor.
Dar eu sunt convinsa ca, mai devreme sau mai tarziu, viata ne pune pe fiecare la locul pe care il meritam. Dumnezeu nu ingaduie nedreptatea la nesfarsit, ci doar o vreme.
Nu cred in genii neintelese. Nu cred in talente ratate. Talentul adevarat isi va gasi forta sa se evidentieze, chiar daca mai greu.
Iar, in privinta climatului din UNATC, acolo sunt unii profesori care daca vad un student talentat, in loc sa-l ajute ii pun piedici, il fractureaza, ii frang aripile, din invidia de a nu ajunge artisti mai buni decat sunt ei.
Culmea e ca daca acel student reuseste sa se remarce, apoi se mandreste cu el "a fost studentul meu!" Exemple se pot da...
In UNATC s-au intamplat lucruri de-a dreptul tragice de-a lungul vremii, care nu trebuiesc unitate. Au fost cazuri de studenti care s-au sinucis din cauza unor profesori. Si imi amintesc acun de cazul actritei STELA FURCOVICI, interpreta rolului titular din "Ecaterina Teodoroiu" care si-a taiat venele din cauza profesorului ei de actorie Dem Radulescu.
Odata imi povestea cineva despre un student de la regie film (nu-mi amintesc acum numele lui) care s-a sinucis din cauza profesorului sau Geo Saizescu
Chiar, daca cineva mai cunoaste cazuri asemanatoare, sa ni le impartaseasca pe topicul asta (am lansat o noua provocare!)