View Single Post
Old 25 Aug 2008, 14:18   #53
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
ok...uite ce cred eu despre regulamentul CNC..

imi este si mie clar ca nu este inca perfect dar la fel de clar imi este ca nu are inca o forma finala...se va mai schimba cu sigurnata in urmatorii ani, in functie de interesele unor persoane cu influente, pana cand va ajunge la forma corecta si potrivita.

ce poti face tu, eu sau oricare persoana care isi doreste sa aplice la finantarea CNC.
varianta 1: sa astepte momentul pana cand se va regulamentul va avea forma potrivita
varinata 2: sa incerce sa faca un proiect care sa indeplineasca intr-o cat mai mare masura cerintele actuale sau cele care vor fi valabile pana la forma finala si ideala. o astfel de mentalitate poate duce la construirea unui cineast care la un momentdat va ajunge in pozitia sa poata schimba regulamentul si atunci o va face in mai bine.

dupa cum vezi, dintre variantele mentionate de mine, lipseste varinata petitiilor online, plangerilor, grevelor sau a oracarui forma de protest care ar incerca sa accelereze sistemul de schimbare si imbunatatire a regulamentului... de ce? pentru ca sistemul romanesc nu functioneaza inca la astfel de stimuli...ca sa-l faci sa lucreze pt problema CNC, trebuie in primul rand sa schimb mentalitatea romanilor, a celor din conducere, a celor din administratie, sistemul de legi etc. ai tu atata timp si energie?
in al doilea rand, daca ar trebui sa faci tu un regulament pentru concursul CNC, esti convins ca ar fi mai bun si mai corect?

e ok ca ai sesizat problema si mi se pare ok ca ai informat lumea ca este o problema...dar realist vorbind, nu cred ca poti ajunge mai departe de atat! poti doar sa te enervezi.

nu zic acum ca ar trebui sa acceptam tot ce ne baga pe gat anumite insitutii. insa calea de: "doar sa protestam" nu e intotdeauna cea mai indicata. una e sa vezi ca un organism produce categoric ceva rau si daunator si alta e sa vezi ca un sistem nu are cea mai buna forma.