View Single Post
Old 24 Aug 2008, 23:59   #70
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Si pe Illo te rog s-o lasi în pace, da?
Asta ti-a fost norocul, jhgujygjy2002! unde jhgujygjy2002 poate fi inlocuit cu orice produs al oricarei imaginatii negative.
--
Am si eu o intrebare:
INTERESEAZA PE CAREVA CE S-A INTAMPLAT INTRE MINE SI ILLO??
Are vreo importanta pentru cineva?
Si mai am o intrebare:
Este cineva de partea mea in acest conflict?

Bun. Nedumeriri ar mai fi cum nu pot sa pricep de ce-i tine Pitbull apararea lui illotempore2002. Din respect pt Pitbull - care-i om de caracter si desi uneori e arogant, trebuie sa spun si ceva de rau, si mi-a dat 2 vesti bune in ult 48 de ore: aia cu 85min Elevator si cea cu Maichi Maxamo - nu am s-o mai atac pe aceasta...jhgujygjy2002.

Spun doar atat: Illo nu-i deloc o fata penala dupa care sa alergi, s-o cauti, sa umbli. Si-am ajuns la idiotul de marx.
(Paranteza: aici, sorry pitbule, stiu ce mi-ai zis, stiu, dar n-am ce-i face si chiar cu pretul unei ploi de negativisme ce mi-as atrage, a unei bannari sau a oricarui efect magistral d ela taica StefanDo care se pare c-a bagat frica si-n Dumnezeu, trebuie, e nevoie si necesar sa-i spun cateva degeneratului astuia cu pretentii de om civilizat.
In primul rand, nush de ce falusu' lu' Arhimede se baga el intre mine si Illo. Va spun eu: (tot de la Illo stiu - Illo nu e vina ta ca barbatii poarta masti de gentlemani cand ei saliveaza la mirosul labiilor tale) cand Marx o facut el cunoshtentza / connaisse cu Illo-a-"noastra", s-o roshit ca racu' si i s-o prelins asa pe langa barbie niste bale...apoi o filtrat cu ea (saracu! n-avea ce fute. nevasta-ta stie mah? 24fun-u' stie?), o incercat s-o abordeze...Illo saraca era la vreema aia in pragu' maritisului, ce s-o fi ales si de maritisul ei nu stim, ca nu pare a fi nici pe departe casatorita de sta tota ziulika pe cinemagia cat ii de mare si vorbeste cu de-alde Neuptolem.

Originally Posted by marx:
da muey muciformule, e greu sa inghiti refuzul unei tipe ca illotempore, dupa cat te-ai gudurat pe langa ea sa te bage in seama.
e datoria ta de limbric sa-ti expulzezi nimicnicia, in lipsa oricarui semn de bun-simt.
Deci asta-i marx. De aici si catalogarea mea ca tip ce nu poate inghite un refuz, din cauza ca EL nu a inghitit ACEL refuz.
Si daca tu lucrezi cu limbrici, bai PEDOFILULE, ai vrea sa i-o tragi unei studente ca Illo, no?
Adaug ca Illo nu-i nicidecum o femeie fatala si poate vrea sa afle cu adevarat numarul de telefon al unei fete care a avut parte de o hartuire onorabila de gentleman din partea mea.
Atat. Pitbull, i-am facut ceva lui Illo?

Cat despre marx asta, mi-as dori sa se-'ntoarca roata si sa-l vad odata bannat de pe forumul asta si ALS reintors care sa-i zica cateva marxului pana nu se vede. Marxul are impresia ca e CINEVA.
:lol: :lol: :lol:
Jesus! Nimic mai amuzant...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif