View Single Post
Old 22 Aug 2008, 21:55   #75
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Te rog, Pauline, fii întelegätoare: de-ar fi dupä mine, chiar as räspunde cu drag peste tot unde e nevoie - dar nimeni n-ar avea atâta timp; sunt selectiv din necesitate, nu din infatuare. Si-apoi, nici n-ar fi okay, si nici nu-mi place, sä împânzesc tot forumul cu semnätura mea. Nu suport oamenii care se înfig peste tot, care cicä au câte ceva de spus despre orice subiect, care le stiu pe toate, care n-au liniste pânä nu-si väd nickul însirat pe toatä lungimea forumului, cu cel mai recent räspuns în toate sectiunile. (Am avut unul din-ästa aici, cândva, era maniacal, a trebuit sä-l bannäm; iar în vechiul forum Vama Veche, exact asa se manifesta unul care finalmente a si distrus comunitatea - ajunsese chiar sä posteze mesaje gen "Nu stiu", sau "Despre asta n-am nimic de spus", numai ca sä i se adune la numär, sau sä transforme front-page-ul într-un listing cu nickul lui.)
Lasä, nu-mi fi fanä (detest nivelul ästa de "admiratie"), ia-mä asa cum sunt, bucurä-te de cele bune, trage-mä de mânecä pentru cele rele, si nu mai face din mine un "caz" - chiar nu e... cazul!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif