salut
am intrat sa va salutsi daca tot am inceput eu sa imi expun ideile am sa mai atasez cateva pareri aspecte care ma deranjaza si trebuiesc ameliorate.
1/vreau sa se previna ,salveze toate bolile,sa existe apartura competenta care sa dea un diagnostic corect si sa il trateze.
2/in mediul educational sa existe gratis cum am mai zis
3/vreau ca fiecare locuitor sa sa ii revina automat o suma de bani care sa asigure un trai decent lipsit de griji si care sa ii ofere o viata decenta o viata buna .in acest caz chiar daca persoana are o perioada proastra cu banii /poate fi asigurat,daca este bolnav si nu poate munci la fel,daca a ramas fara job la fel/daca este o persoana vulnerabila la fel.chiar daca are bani mai multi numai conteaza.
4/vreau sa existe joburi pt fiecare ,usi deschise,joburi asigurate care sa ofere siguranta plasarii pe piata muncii.fara a exista stresul pt gasirea unui job ,ci doar schimbarii pt un altul mai bun.
5/ vreau o viata mai buna mai frumoasa,prospera ,lipsita de stres ,griji,bolala,moarte

iar noi a traim ca/n paradis si sa ne iubim si sa ne vrem binele
vreau sa nu mai existe teroarea de a nu putea avea incredere in celalat de teama de a nu ti face rau,si sa fi atent la obstacole si la impedimemntele survenite de celalat.este dureros sa ne facem rau unii altora doarece se poate rearsa tot asupra noastra.
si apoi bine facem bine vom gasi,iar celuilat sa facem si ceeA CE vrem sa primim si noi.
6/vreau sa se rezolve problemele de inundatie,caldura,si alte calomitati/SA SE GASEASCA SOLUTIIILE EFICIENTE.
de ex am vazut la stiri ca parlamanterarii si/au pus aparatura pentru filtratul aerului,adica sa faca un aer pur si nu poluat.
ar putea sa dea la toti locuitori un astfel de aparatura.sau sa o faca mai mare penytru a fi in masura sa filtreze efectiv aerul.ca la oras sa respuram aer de munte.si asa sa ave,m o sanatate mai buna,plamani fortifianti,creie oxigenat si deci stres eliminat.
si camp de ozon salvat!
sau poate sa regeze ploiile sau temperatura .daca este prea cald sa se faca normal si placut,daca este seceta sa ploua,daca sunt inundatiiii sa numai ploua prea mult.iar petru cutremure case flexibile din material care isi revinela forma initiata.
sau pana atunci unde este agricultura si nu prea ploua,rimaria sa se ocupe de localitatile respective pentru irigare automata si gratis daca se poate .de ex acolo la costesti jud valcea sunt cismele de apa termala /ar putea sa o valorifice in baii balneare,saustranduri cu apa termala.
IAR EU CAT MAI REPEDE SA IMI GASESC UN JOB SAU SA IMI VINA EFECTIV BANII