View Single Post
Old 22 Aug 2008, 18:19   #81
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Totusi, eu unul nu stiu ce sä-i räspund olteanului...

Semioltean.
N-am prins rostul întrebärii.
Nici nu ai fi reusit sa-l prinzi pt ca nu a existat un rost dinainte al intrebarii.
Dragä, peri-o de vorbe de umpluturä, tunde-o de cuvinte de prisos, redu-o la o întrebare limpede, clarä, cu sens, de câteva cuvinte, si dacä atunci o înteleg, îti räspund.
In primul rand, Pitbull mi-a dat impresia - pe acest forum, doar pe acest forum - unui tip prafuit, lovind cu toporul busteni intr-un codru, cu barba, avand un trecut incercat si pastrand un mister... alea-celea; mai ales atunci cand a facut pe Hero-ul cu Intoarcerea lui Basescu pe aici, apoi dupa date-ul: 19.05.2007 cand s-a facut adunarea in Bucharest el o zis ceva de genu': "Duceti-va voi si culegeti fructele, eu stau acas'." (probabil pt ca era prea old).
Sa insemne calatoria la Geneva, renasterea din propa-ai cenusa?? Ar fi bine!
Ce m-a nemultumit pe mine era ca spunea tot timpul ca se afla intr-un net cafe in Geneva cand putea sa spuna: "Fratilor ma reapuc de film! Aseara mi-am gasit si actrita pe strazile Genevei, dupa cateva taclale i-am tras-o toata noaptea pe la spate in timp ce-i turnam tequila pe fund." / ori "...scriu...trag in piept adanc aerul elvetian si scriu ceva bun...".

In al doilea rand, anul trecut, cand terminam de citit Adio Arme de Hemingway imi venea sa plec in Elvetia.(cuvinte de prisos: Aprop', am citit de curand si "Batranul si marea" - cultivat pusti - din care n-am inteles nimic),
A urmat episodul: o mica biografie a lui Charlie Chaplin cand am realizat ca tara asta chiar merita vizitata. Apoi, Euro 2008, cu tot tam-tam-ul euforistic prin Switzerlanda. Si cand vad mesajele lui Pitbull...nu se poate! iar Elvetia??? Da' frate, da' dk tot esti acolo, scrie si tu mai multe, posteaza un jurnal de calatorie sa avem ce citi, baga niste poze, povesteste la intoarcere, ori nu mai scrie nimic. Mai era si chestia cu canicula de la noi, eu stau intr-un desert, whatever, un asa zis desert, o zona in Romania care-i in curs de desertizare si "afland" de culmile racoroase ale Alpilor la modu': "Eu mananc tort acu'." ma apuca asa sa-l iau pe Suca la un fight-club.
---
Bine v-am regasit! E cald, foarte cald...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif