Thread: 300
View Single Post
Old 22 Aug 2008, 09:47   #218
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Bogie:
Of, iarasi despre 300, un film atat de plictisitor.
ALS a decretat ca e bun, din motive pe care doar le pot banui ("nu poti respira zi d zi aerul rarefiat al inaltimilor", cum bine a spus pe cinefan); fanii hardcore s-au bucurat afland ca un critic le confirma capodopera (desi ei sunt lobotomizati de imaginile sulitasilor musculosi, de basinile patriotice si machismul ridicol); au aparut apoi pretinsii rafinati, nici macar snobi ci afectand snobismul, incercand sa-si etaleze bun-gustul, incercand sa declare filmul o creatie de valoare (urmandu-l pe ALS). Nu e. E copilaresc, e stupid, e plictisitor, e groaznic.
Frumosule,ce ai scris dumneata mai sus(alambicat si amalgamat de ma apuca ipohondria) nu ma impiedica sa mai cumpar doua trei DVDele cu "300" si sa-l mai vad de cel putin doua ori.ALS a scris pe Cinefan doua propozitii,dar iata ca si acelea sunt memorabile.Am scris mai sus ca multe filme nu mi-au placut care i-au placut si cu multe critici nu am fost de acord,dar acest domn merita tot respectul si admiratia,dar pt unii e mai usor sa se tavaleasca prin cacao si sa-l injure asa,fara motiv,ca i-a placut nu stiu care film.Si chiar daca domnul ALEX LEO SERBAN :love: ar fi realizat un curent de opinie,nu mi-era jena sa ader la el.Te-ai gandit ca userilor,oamenilor,baietilor si fetelor le place acest film din motive diferite nu aceleasi?Poate ca nu e"creatie de valoare" dar e placut( nerecomandat constipatilor si traditionalistilor).
Restul chiar m-a plictisit ce-ai scris,nu filmul.N-ai logica,casazicasa.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif