View Single Post
Old 22 Aug 2008, 00:34   #33
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Succesul lui TDK s-ar mai datora si campaniei masive de promovare. De exemplu, in Chicago, prin septembrie 2007 s-a organizat un concurs: dintr-o multime de vreo 150-200 de insi imbracati si machiati ca Joker-ul a fost ales unul care a fost "rapit" cu un SUV negru. Ceilalti participanti trebuiau sa caute indicii prin TOT orasul ca sa-l gaseasca pe Joker-ul rapit. Indiciile constau in casete audio , carti de joc (joker) pe drumuri, ghicitori macabre etc. In majoritatea oraselor din SUA au fost organizate astfel de campanii, cu mult inainte sa moara Heath. Ei aveau deja pregatite trailerele de promovare, nu le-au facut pe majoritatea cu Heath pentru ca acesta a murit, ele existau deja. Cea mai buna dovada a acestui lucru este felul in care sunt date replicile in trailere, felul in care se misca personajele, sunt diferite fata de cele din film, de unde rezulta ca aveau deja inregistrate materialele pentru video-urile de promovare...asa ca eu zic ca nu are rost sa mai acuzam producatorii de faptul ca s-au folosit de moartea lui Heath...ca s-a dus lumea ca sa-l vada pe acesta in ultimul rol complet si ca beneficiaza, din pacate, doar producatorii de acest lucru e altceva.

Iar TDK mai are si vreo 20-30 de site-uri cu: diferite personaje din film, teleziuni din Gotham, presa scrisa, primaria si politia din Gotham...practic toate institutiile fictive din Gotham au cate un site. Ori eu nu am mai auzit de vreun film care sa aiba atat de bine instrumentat tot universul fictiv din acesta.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif