Thread: ALS
View Single Post
Old 21 Aug 2008, 18:20   #13
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Mala Portugal:
Originally Posted by Pitbull:
ALS e un om contradictoriu, cu calitäti si defecte. Calitätile i se cam cunosc. Printre defecte i se numärä certäretosenia si orgoliul.
Ca atare, s-a încopistrat într-un conflic cronic cu Marx. La un moment dat, pentru cä nu se mai potoleau, în pofida rugämintilor si avertismentelor repetate, StefanDo i-a sanctionat cu bannare de avertisment, câte douä zile fiecare. ALS s-a considerat nedreptätit si s-a retras. (Personal, mi-a spus cä mai avea si alte motive, de naturä non-beligerantä.)

Poate ALS e asa cum ai spus tu dar mai presus de toate e good for business. Nu e nici un secret ca multi dintre cei care au venit/ ramas pe forum au facut-o datorita lui. Asa cum nu e un secret ca in momentul in care intra pe un topic topicul cu pricina ramane in priza. Marx pe de alta parte e un element neutru din punct de vedere al afacerii. Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep:
Mala Portugal(cel mai tare nick si avatar),ma bucur ca ai revenit.Te-am citit cu mare interes ,pagini in urma,stralucesti.Presupun ca daca ai avea motive si lumea ar comunica ai si ramane mult timp, insa nu-mi fac iluzii :oops:
Multi au plecat atunci cand ALS a plecat iar cei care nu-l vor si-l pazesc la colt si vor "a piece of him" sunt lasati fara lesa pe aici.Doi care l-ar vrea,cred ca ar fi Supastar si Herbert,persoane superioare ca si gandire si comportament.
Probabil caaceia care ar trebui nu tin mult la afacere,iar domnul Alex Leo Serban se simte din pacate pe buna dreptate nedreptatit.
Daca cineva ar face ordine ,sunt sigura ca ar reveni si userii si postarile ar curge.
A quoi bon? Cui,ce-i pasa? Nimanui ,si ma refer la cei carora ar trebui sa le pese .Din cate am citit pe forum nu ALS incepea cu jignirile.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif