View Single Post
Old 18 Aug 2008, 14:36   #61
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
da...nici eu n-am avut temperamentul potrvit la prima mea admitere...si foarte frumos am lucrat la ce trebuia sa imbunatatesc si am intrat...
si profa mea mi-a zis in prima ora de curs ca ea se teme ca sunt prea fragila si poate ar fi bine sa ma mut la alta sectie...si m-am ambitionat si i-am demonstrat ca nu sunt asa...si in anul 4 a zis public ca ii pare rau pentru ce a zis in anul 1.

ce este asa de greu sa accepti ca ai lucrui de modificat si de imbunatatit?
oamenii de care zici tu au mai dat si a doua oara admitere sau s-au multumit sa se considere perfecti?

cum se intra la teatru, si in special la actorie nu stiu. dar cei de la UNATC n-au avut greturi sa o primeasca nici pe Adela care avea cariera ei de telenovele de continuat, si nici pe Dana Rogoz care si-a vazut linistita de activitatea de la PRO TV...

eu nu as vrea sa pledez acum pentru sistemul de la UNATC care e perfect...pentru ca nu este... numai eu stiu cate magarii se fac acolo...
dar daca vrei sa faci UNATC, si esti pasionat, si esti dornic sa inveti, si ai un dram de talent, eu cred ca poti sa intrii...si fara pile, mita etc.
si nu as vrea sa se creada ca UNATC-ul este marea institutie corupta unde nu poti intra decat daca esti corupt si tu...

da, e usor sa judeci ce se intampla la UNATC, pentru ca informatiile sunt cat de cat la vedere... sa vorbim acum ce se intampla in alte facultati? si cum se iau acolo licente si examene?
as spune ca dintre cei care termina cu licenta luata UNATC-ul, sunt foarte putini care sa nu fi invatat sau facut nimic in facultate...ceea ce nu se poate spune despre multe facultati din Romania...

eu as propune sa vorbim despre persoane particulare cu plusuri si minusuri, si sa ne abtinem de la comentarii generale despre o institutie pe care de altfel, multi dintre useri o cunoasc doar din auzite.