Originally Posted by StefanDo:
de unde si pana unde victimizare? Si "toti" nu sunt prosti, ci mult mai rau, lichele  Daca ai impresia ca UNATC este raiul marilor pedagogi al caror unic interes va ramane de-a pururi formarea a generatii intregi de cineasti desavarsiti, mai bine stai pe topicul tau de "bad art" 
|
si informatiile astea le ai pt ca ai studiat si tu in UNATC, nu? si ii numesti "lichele" pentru ca ii cunosti personal, nu?chiar crezi ca daca ai niste informatii de la niste oameni care au fost mai mult sau mai putin pe la scoala, iti da dreptul sa faci asemenea judecati de valoare?
as vrea sa-ti reamintesc ca decan al facultatii de film este domnul Sorin Botoseneanu, o persoana absolut minunata. Daca ai fi discutat vreodata cu el, ai fi vazut ce suflet si ce cunostinte poate sa aiba. Macar pentru el puteai sa te abtii de la comentarii...
Ok, inteleg ca n-ai avut snasa sa-l cunosti. Ai fi putut macar sa vii in ultimii 3 ani la Festivalul de Film Cinemaiubit (care bun prost, arata ceea ce produce singura facultate de stat de film din Romania), sa auzi cat de aplaudat si ovationat este Sorin Botoseneanu de toti studentii prezenti in sala...
Sau hai sa-ti mai dau un exemplu: doamna Viorica Bucur... sau si ea face parte tot dintre "lichele"... sau ea nu intra in categoria de profesor? sau "Istoria Filmului" nu e "Regie" deci nu o luam in calcul...
si ar mai fi de mentionat si alte nume..
nu zic, nu sunt toti niste oameni minunati...unii nici nu merita salutati pe strada...dar sunt destul de multi oameni de la care chiar poti sa inveti ceva...
as vrea sa va amintesc ca fiecare om vine si cu bune si cu rele... Despre domana Nichitus despre care s-au spus, pe buna dreptate, atatea, si probabil ca nici macar toate lucrurile rele pe care le-a facut, as spune ca a avut grija ca toti studentii care lucrau cu proprii ei studenti, sa aibe aparatura... s-ar putea sa nu va intereseze acest detaliu marunt, dar datorita interventiilor ei, au acum pe ce sa lucreze in scoala (pentru c apana atunci temele se faceau in mar eparte acasa). Asta nu o scuza pentru restul mizeriilor pe care le face sau le-a facut, dar parca totusi nu este atat de oribila cum se spune.
iar despre doamna Bostan, profesoara mea (un alt om minunat caruia ii datorez multe) spunea ca e cel mai bun profesor de regie din scoala. acum e drept ca de foarte putine ori face comentarii asa cum ar trebui sa le faca. pot insa sa spun ca am fost la un moment dat langa masa de montaj cand a analizat un film al unui student al ei (cu care nu lucram deci am putut fi total obiectiva)...absolut toate comentariile si recomandarile pe care i le-a facut au fost indreptatite...
ce metode a avut, cat de mult a fost prezenta la ore, nu stiu si nu-mi permit sa judec...este insa clar ca ultima ei generatie a fost o generatie foarte buna de la care ea mereu a cerut excelenta... desigur in primul si primul rand este meritul studentilor, dar sa nu uitam ca la examenul de admitere, ea i-a ales...