View Single Post
Old 18 Aug 2008, 12:45   #57
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by StefanDo:
Originally Posted by Pauline Kael:
Cum te autovictimizezi tu si cum toti sunt prosti.

de unde si pana unde victimizare? Si "toti" nu sunt prosti, ci mult mai rau, lichele Daca ai impresia ca UNATC este raiul marilor pedagogi al caror unic interes va ramane de-a pururi formarea a generatii intregi de cineasti desavarsiti, mai bine stai pe topicul tau de "bad art"
Toate facultatile sunt corupte asta se stie asa ca nu vad rostul insistarii pe niste chestii mizerabile si jenante,pe cine intereseaza? Oricum studentii se conving ei insisi.E vorba de stil,de felul in care alegeti sa purtati discutiile care sunt mult sub cat ar trebuie sa fie.Ce incercati sa spuneti de fapt?
Acum stiu ce urma,administratia atunci cand e contrazisa recurge la banare,oricum pe un forum unde nu exista drept la replica,unde unii se cearta ca la usa cortului si nu sunt trasi la raspundere,iar altii sunt maturati,unde userii nu intra de teama de a nu fi luati la misto si scuturati,si lumea e plictisita,unde eu pana acum n-am facut decat sa vb despre filme si actori ,e mai bine sa stau departe de tot forumul.
Topicul cu "bad art" nu era o idee rea,e vb despre thrillere psihologice,despre horror,o scurta istorie,cele mai nocive,etc . dar asta e dupa principiul" numai administratia,moderatorii si userii care se gudura au dreptate".
Mult succes.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif