Thread: 300
View Single Post
Old 17 Aug 2008, 12:21   #214
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Analiza mea e pe pagina-ntâi a topicului.
(Da-i radicalä. Sorry.)
Am citit-o.
Dvs doriti sa-i dati filmul (alta) greutate si alte conotatii.Filmul e pt divertisment( a fost propus si refuzat de Warner Bross care face animatii de ex).Nu trebuie cautate mari adevaruri aici si nu se comite nici o impietate,nici o manipulare(asocierea cu nazismul mi se pare patologica).E facut bine( pt un film prelucrat,mult peste "Beowulf"de ex,film cam in acelasi gen.
Actorii sunt super(nu stiam de ei) Leonidas a jucat Attila,Coriolan si mai toti eroii istoriici si duri,regina Gorgo e o femeie absolut magnifica nu doar ca aparitie( scena violului..consimtit denota ca e aspra si judeca rece ca o spartana,se sacrifica),personajele sunt parca din povesti,f grotesti,expresive totul e ales si prelucrat cu mare grija.
Sunt si multe defecte( ma refer la scene de lupta),dar filmul are calitati ,nu pot fi negate doar pt ca vi se pare ideea in sine a filmului ridicola.Mai ridicoli sunt suporterii de azi de pe terenurile de fotbal si injuraturile intre forumisti care nu s-au vazut si nu se vor vedea in viata lor
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif