Este parerea ta.Inteleg ca esti patimas dar trateaza totul cu umor.
Originally Posted by Suspect de bizar:
Faza cu we are spartans ii penibila,la fel si lupta in chiloti a spartanilor,cand l-o aruncat pe mesager in groapa n-avea motiv,spartanii nu luptau ca matrix cu rostogoliri si alte prostii,leonidas jaca ca un caine castrat,la fel ca majoritatea actorilor,deci filmu asta de rahat nui demn nici macar de 3,ii un rahat pur si simplu.
|
"We are spartans" da e un imbold,o mandrie ce voiai sa strige,"Ultra Steaua"?Da,mi-ar fi placut sa-i vad goi,cum luptau pe vremea aia,atunci aveati motive sa radeti mai mult.Ai fost acum 2000 de ani sa vezi cum luptau spartanii?
Caine castrat?Mi se pare un mascul adevarat,e drept ca filmul si prestatia mai exagereaza,dar era cool,nah.Restul ,no comment.
Filmarile au durat 60 de zile iar post-productia un an.Rodrigo Santoro (excelent joc) trebuia sa fie tanarul fiu decapitat ,Astinos,dar Zack Snyder a fost miscat de talentul sau la auditii si l-a facut Xerxes.Filmul e neconventional,iar muzica rock trebuia aleasa cu mai multa grija..Armele sunt de la "Alexander" si" Troy "pt a economisi bani..Frumoasa Lena Headey,regina,a jucat in Fratii Grimm rolul Angelikai,cea care ii insotea pe cei doi frati..Mi se pare expresiva,dura si feminina,exact cum trebuie.