View Single Post
Old 14 Aug 2008, 13:28   #47
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
iata ce cred eu:

1. un juriu total obiectiv in materie de arta nu exista. si juriile de la Cannes sunt discutate...o sa vedeti ca daca va propun acum sa intocmiti juriul perfect pt concursul CNC, nu o sa cadeti de acord. e bine ca macar se schimba de la sesiune la sesiune...

2. interese exista de fiecare data si exista peste tot. credeti de exemplu ca acum la Olimpiada juriul de exemplu de la gimnastica, nu avantajeaza sportivii din China?
eu nu inteleg ce ati vrea de fapt...ca banii de la CNC sa nu se duca la Libra sau Multimedia Est (care fac printre altele bani si profit din activitatile pe care le desfasoara) si sa se duca in schimb la un scenarist care n-a facut nimic pana acum, care n-a facut nici un film, nici o reclama, nimic care sa poata fi verificat intr-un fel, si care de preferinta nici n-a trecut printr-o scoala de film...

3. nu stiu de ce plecati mereu de la premisa ca dorinta celor care iau finantare de la CNC, este sa toace banii in alte scopuri. Eu cred sicner ca vor sa faca filme si ca vor sa faca filme care eventual sa aibe succes. motivele pentru care majoritatea fac filme proaste sunt: fie n-au gasit idei mai bune, fie nu sunt in stare sa gaseasca idei mai bune (cum ar fi de exemplu Nicolaescu).

revin deci la parerea ca daca scenaristii si-ar face ei treaba cum trebuie (asta insemnand studii, cercetari, si 7000 de variante la scenariul pe care-l prezinta) si-ar vedea si filmele pe ecran...

dar poate ca sunt doar eu foarte naiva si optimista...