felicitari si pentru Ana Maria Branza...
eu abia azi am aflat de inotatorul care nu a fost anuntat de ora la care trebuie sa vina... mi se pare oribil si as da in judecata organizatorii sau responsabilii din federatie care macar atat puteau sa faca si ei..sa afle ora...
dupa cate emotii au si cat au muncit, mi se pare aberant ca tot sportivii sa umble ca mustele fara cap in cautarea salilor si orelor la care trebuie sa participe...ceilalti reprezentanti ai delagatiei care vin ca parazitii, nici macar atat nu pot sa faca?
eu ma uit toata ziua pe programul national olandez care transmite chestii de la olimpiada, doar doar mai aud ceva si de Romania, si stau cu pagina de la eurosport deschisa sa vad ce se mai intampla. cu aceasta ocazie am descoperit o gramada de sporturi de care nu stiam mai nimic, cum ar fi hocheiul pe iarba. Vazand cum aleartga fetele la meciurile de hochei, si ce frumos pot sa joace, mi s-a facut si mai scarba de nesimtitiii de fotbalisti (nu numai romani) care sunt plini de aere de vedete si care pur si simplu abia se misca....cred ca fotbalul e cel mai lenes sport de pe planeta...
tin pumnii maine Stelianei Nistor si de data asta chiar ma scol dimineata sa vad ce se intampla.
stie cineva unde pot sa vad TVR1 online? eu am dat search pe google dar singurele chestii pe care le-am gasit nu mergeau, si desi am instalat ce trebuia, tot n-am reusit sa vad...