Thread: Olimpiada '08
View Single Post
Old 14 Aug 2008, 11:53   #17
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Nu era fraier,n-a fost anuntat ceea ce e o mare diferenta,omul e distrus dupa ce s-a antrenat atat.
@Lagardere,mi-a placut ce ai scris,ar trebui sa faci jurnalistica.
Pacat de Camelia Potec,toata atentia e indreptata spre medalii(aur,argint),nici macar nu ii intervieveaza pe cei cu bronz...Esti in centrul atentiei numai daca esti pe podium,indiferent de trecut..Atata munca pt cateva minute de glorie...
Imi pare rau de baieti,ca s-au clasat la gimnastica pe 7,se simte lipsa lui Urzica.Ma bucur sincer ca fetele au luat bronz(am ajuns sa ne multumim cu bronz)dar in fata noastra au fost doua mari puteri,SUA si sigur ca da China,a luat aurul la ea acasa.
Unde sunt antrenorii...Urmeaza cumva proba individuala?
Lagardere a scris:
Quote:
Pacat ca ajungi sa constati ca de fapt evoluezi pentru cativa oameni, daca ai incerca sa faci o cariera din asta ai cam muri de foame, iar majoritatea oamenilor din tara asta sa mandresc cu succesele tale dar te uita la insuccese, a fost incantatoare Camelia Potec, "mi-am imbunatatit performanta dar am fost pe locul 5, nu e un succes". Din pacate e un succes personal dar nu este apreciat si de ceilalti la fel.