Thread: Olimpiada '08
View Single Post
Old 14 Aug 2008, 11:26   #15
legardere
Veteran

legardere

http://www.realitatea.net/blogul-lui...ei_331606.html

Intareste, sau mai bine zis spune cam acelasi lucru ca mine mai sus, dar pe alt ton si cu alte cuvinte.

Iar felicitarile?

Bravo pentru echipa de Handbal (sa nu uitam ca au UMILIT Franta), si bravo pentru toti cei prezenti acolo, in China, sun 104 oameni care au mincit enorm, fara ca multa lume sa aiba macar habar ca acestia exista, si acolo ne arata ca sunt demni de luat in seama. In schimb avem surprize ca stiu cei din strainatate de existenta lor.
Merita.

Ca un fapt straniu (cel putin pentru mine) sentimentul incercat in timpul festivitatii de deschidere cand intra delegatia noastra a fost foarte asemanator cu cel avut dupa un spectacol intr-o competitie, cand TOTI contracandidatii s-au ridicat in picioara si au inceput sa aplaude la intrarea noastra in sala unde organizatorii au oferit masa de pranz.
Este un sentiment ireal care chiar bate orice premiu, senzatia ca altora le este pur si simplu rusine sa ia un premiu mai mare ca tine.

Pacat ca ajungi sa constati ca de fapt evoluezi pentru cativa oameni, daca ai incerca sa faci o cariera din asta ai cam muri de foame, iar majoritatea oamenilor din tara asta sa mandresc cu succesele tale dar te uita la insuccese, a fost incantatoare Camelia Potec, "mi-am imbunatatit performanta dar am fost pe locul 5, nu e un succes". Din pacate e un succes personal dar nu este apreciat si de ceilalti la fel.