View Single Post
Old 13 Aug 2008, 13:18   #27
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

[[quote]quote="marx"]
Originally Posted by Pauline Kael:

1. despre adevarata Pauline Kael am spus ca e "renumita", nu "mare", deci nici sa citesti nu stii.

2. punctfilm este un proiect pe care l-am sustinut 2 ani impreuna cu nume cunoscute din lumea filmului sau a criticii de film, iar forumul este inkis de ceva timp, asa ca posibilitatea ta de-ati deversa ineptiile era obliterata inainte de-a cunoaste tu acest site.

3. marx e un nume banal, care poate spune multe sau nimic.

4. daca als e sensibil la 50 de ani, oare cum era la varsta mea?! despre filme poate vorbi oricine dotat cu ratiune si cultura vizuala, asa ca nu sunt impresionat de fanfaronadele unui batran imberb cu pretentii elitiste.

5. iar despre Pintilie, au spus altii mai mult, eu am facut doar sa reproduc. cred ca scandalul Pintilie vs. Puiu & Radulescu ti-e cunoscut, asa ca nu vad ce te inflamezi pe un asemenea subiect.

6. reactia ta denota unele aspecte patologice. cred ca e cazul sa incerci sa-ti rezolvi problemele personale in intimitate, nu pe un forum public.[/quote!.]

1.Nu te dezminti,esti aceeasi tzatza care crede ca discutiile se rezuma la jigniri si maruntisuri.
2.Singurul lucru bun la acel site e ca se puteau posta fotografii mari,in rest e jalnic,un fel de cinefan2 cu latraturi la luna.
3.Esti banal si nu spui nimic.
4.Ai aproape 50,sau esti trecut de 40.Oricum arati de 70(oamenii hidosi sunt si rai asa in compensare,sunt vesnic respinsi si libidinosi) si gandesti ca la 5.Si acum il jignesti si ii patezi numele,in lipsa lui,ma refer la ALS de la care ai avea de invatat: sa iei totul si cu umor ,dar la tine e tarziu.
5.Spre deosebire de tine,care esti un monument de calmitate,complezenta si toleranta mie nu-mi plac scandalurile.Daca tie iti plac n-am decat sa presupun ca in saloanele cu cuiburi de cuci,iti placea sa provoci scandalurile,sa o incasezi si pe urma sa iti faci tot tu injectii.Poate asa nimereai si un orgasm intelectual.
6.Esti lugubru,eu nu vb decat despre filme pe forum,tu in schimb te-ai injurat destul cu userii si cu criticii care mai ramasesera pe aici.
Nu am probleme decat stressul cotidian,acel borderline din adolescenta e cam 75% specific femeilor.(dupa cum vezi sunt destul de transparenta si nu lovesc josnic sub centura,etc)In schimb matale ai sigur probleme mai grave de-atat.Am mai auzit de doctori care au avut bunul simt sa se interneze singuri.In loc sa-i nenoroceasca pe altii.
No respect.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif