Originally Posted by marx:
draga P K, infamie este sa ai ca nick numele unei renumite criticarese de film, tu fiind cel mult o consumatoare de film cu impresii vagi despre ceea ce vezi, iti lipseste kine-esenta care sa te apropie de un act critic. de ce ai ales sa patezi un astfel de nume?
iar, daca n-ai inteles, acest topic este dedicat unor plusuri si minusuri din lumea universitara a teatrului si filmului (mai putin Pintilie, care pe langa caracterul sau meschin mai are si o filmografie controversata).
|
Draga Marx,cred ca ai probleme.Prima data m-ai injurat la propriu pe topicul meu despre arte,fara sa te cunosc,dovedind o agresivitate suspecta pt un om care profesional ar trebui sa stea bine cu nervii,acum incepi cu chestii din astea minore cum ar fi nickul meu.Eu ce sa spun ca esti megaloman ca Marx sau ca jonglezi cu mintile oamenilor ,profesional vorbind ,ca fratii Marx..
Bineinteles ca tu te crezi critic de film dar nu esti,si imi aduc aminte (citind pe forum)cat de mult ai profitat de sensibilitatea lui Alex Leo Serban(care chiar stie ce e acela un film,dar se implica atunci cand e cazul) ca sa-l jignesti-scarbesti-izgonesti,etalandu-ti propriile frustrari,slabiciuni.Esti culmea,Pauline Kael nu era mare critic,e recunoscuta pt subiectivismul si vulgaritatea cu care trata multe filme bune.Cand am zis eu ca ma pretind critic? Potriveste-ti ochelarii bine pe nas,scarpina-te in barbisonul freudian si vezi.Tu patezi numele lui Marx daca folosesti nickul asta? Puritanule.
N-o sa fi nici la degetul mic de la piciorul lui Pintilie,iar daca ai de gand sa faci spume in continuare,da-i bataie,nu-ti raspund ca n-am timp.Tristule.De ce nu scrii injuriile si concupiscentele pe forumul ala gol al lui punctfilm?Sau ai de gand sa bestelesti aici tot ce-ti pica in cale,regizori,critici,profesori universitari?Distractie placuta.