Elvetienii fac un lucru care si nouä ar fi trebuit sä ne treacä prin minte - de mult!
Pe majoritatea cutiilor de scrisori, atât din holurile blocurilor cât si de la portile caselor cu curte, sunt lipite etichete (tipärite, cu anumite calitäti grafice discrete, uneori si o caricaturä - eventual, o cutie postalä din care hârtiile dau pe din afarä; probabil autocolante), pe care scrie:
S.V.P. - Pas de publicité! Merci!
Drept sä spun, de vreo doi ani mä tot gândeam la asa ceva, dar asta m-a fäcut sä mä hotäräsc: am sä fac si eu una pe computer, o imprim si mi-o lipesc pe usita cutiei. Mai mult, am s-o multiplic, ca sä bag celelalte exemplare în cutiile vecinilor, sä si le lipeascä si ei, dacä vor.
Evident, sugerez ca acelasi lucru sä-l facä cât mai multä lume. Totul e sä däm primul brânci bulgärelui de zäpadä pe pantä, prin puterea exemplului. Poate asa sä mai reducem invazia de Core, Carrefoururi, Practikeruri, bänci care dau credit färä dobândä, cablagii care-ti instaleazä Internet cu conexiune instant, si tot felul de alte ghesefturi de cäcat.
Let's do it, folks!
|