View Single Post
Old 05 Aug 2008, 21:41   #20
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Pitbull:
Am väzut si o baracä cu BATMAN (veche, de pe vremea lu' Penguin si Catwoman), si deocamdatä am pozat-o. O s-o vedeti când vin. Când s-o deschide, musai mä dau în ea, sä väz ce si cum.
M-am dat.
Deci la casä îzdä neste ochelari, ca sä vezi dublu.
De ce sä vezi dublu?
Cä altfel n-are nici un haz.
Umbli prin câteva cämäruzde cu beculezde si luminizde care tot clipureazä printre oglinzi. Ba chiar, într-un loc atârnä de sus neste bäturi de plastic cu luminä-n ele, si se bälängäne, ca sä te deruteascä. In alt loc, mergi pe-un podet printr-un cilindru de se-nvârte-n juru-ti, spuzit cu stelutzde luminiscente si batmeni mici fosforescenti, cä cicä sä te ia cu ameteli. (Da' poti sä-ti scoti ochelarii, si nu te mai ia.) Iesi de-acolo, si dai de-un manechin manglit de prin vreo vitrinä, deghizat tn Robin. Treci de el si hop o manechinä acuma - Batgirl travestitä în Catwoman, sau poate viceversa. Pânä sä te dumiresti, ai iesit de tot.

Chestia asta m-a costat 5 franci, adicä o bere la terasä (sau vreo sapte beri, în România). Mergem pe ideea a doua, cä-i mai avantajoasä: toti batmanofilii si batmanofanii de pe forum, pentru care m-am sacrificat, puneti mânä de la mânä si-mi dati alea sapte beri (sau una, da' la pret de sapte).
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif