View Single Post
Old 04 Aug 2008, 19:03   #12
Picasa2
Guest

Picasa2

ªtefane - de ce-mi insulþi inteligenþa?! Îmi plãceai mai mult când mã fãceai nebunã ºi când afirmai în public cã m-ai banat pentru 2 zilele, iar eu eram de-o lunã etc. Nu mã fã sã caut posãrile, te rog.

Mã întreb ce e neregulã cu voi, 2 sau 3 - Pitbull exclus, care pãreþi a avea ºi creierul ºi coloana vertebralã pentru a lua o decizie corectã? Ce anume vã scurtcircuiteazã legãtura, dintre ceea ce simþiti, trãiþi, experimentaþi fizic, emoþional ºi creier?

Nu mã cunoºti, nu te-ai deranjat mãcar o datã sã-mi rãspunzi în privat mesajele private sau sã-mi afli pãrerea, sigurul care te-a interesat a fost spectacolul copy/ paste din ce nu þi-a convenit. NU aºa se comnunicã între mamiferele superioare, vb amicului meu!

Nu cred cã eºti capabil sã înþelegi ce-am trãit ºi ce trãiesc eu vis-a-vis ºi de CORECTITUDINEA ta, mã rog, mi-s fatã deºteaptã, ºi ºtiu cã nici nu þi-ar putea pãsa, eu nu exist.

Bun, corect, sincer, sensibil sunt calitãþi pe care dacã le posezi ele se menifestã continuu.

Pitbull a fãcut mult mai mult decât faza cu insecticidul, ºi eu ºi tu o ºtim, Illo e mic copil pe lângã "electro-ºocurile" pe care mi le-au aplicat Alex, Supa, Marx etc. Unde erai atunci?

Deci te rog, nu-mi jigni inteligenþa, fii convins cã într-o zi mã voi plictisi ºi voi pleca ca toþi ceilalþi, de altfel m-am ºi plicitisit, ºi nu ºtiu de ce mai continuu sã fac ceea ce-i spuneam Transilvanei cã nu se meritã sã faci, adicã sã schimbi realitatea dupã sufletul tãu.

Dacã prin absurd vrei sã faci ceva pentru mine, dã-mi contul înapoi ºi interzice-i lui Pitbull sã mi se mai adreseze vreodatã pe forum. Dacã el reuºeºte asta, promit sã-l ignor veºnic.

M-am tot gândit la cuvântul ãsta: ranchiunã. Când Dumnezeu te-a "cãlit" în nereuºitã, când þi-a distrus familia, când þi-a sedus muza ºi þi-a ascus liniºtea ºi descompus sãnãtatea, când eºti numai tu ºi ura ta, crezi cã obiectul "obsesiei" tale mai are vreun sens sã fie ranchiunos cu tine?! Eu una nu, nu cred. Nu sunt religioasã, nu pot, ºi poate cã încã nu trebuie, dar aº da un sfert din viaþã sã pot ierta celui care mi-a greºit. NU pot ierta rãutatea ºi prostia. Nu e vorba de ranchiunã, e vorba de respectul pentru celãlalt, respectul care se duce dracului, ºi toate viitoarele fapte bune ale lumii nu-l mai pot reabilita. 700 de ani de fericire nu pot compensa 7 minute de tristeþe. Minutele mele de tristeþe au fost cu mult mai mult de 7.

Ideea e cã mã poþi bana liniºtit, nici n-ai sã creºti, nici n-ai sã cobori în ochii mei, eu una vreau doar contul meu înapoi.
Picasa2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif