Thread: "Juno"
View Single Post
Old 04 Aug 2008, 18:02   #82
Picasa2
Guest

Picasa2

Originally Posted by illotempore2002:
nu suntem doua intr-una, in caz ca nu ai observat, suntem mai multi pe acest forum care ti-am atras atentia ca avem nevoie de la tine sa fii inteligibila......ia citeste tu postarile dinaintea mea, ca sa ma intelegi.....

ai vrea tu sa imi fi provocat aciditate cu argumentele tale.....tu nu ai adus argumente ci ne-ai aratat cat de ingusta la minte esti, cat de spalata la creieri esti si ce punct minuscul de vedere ai....again, fii atenta si la feedback-ul pe care ti le-au dat ceilalti utilizatori mai vechi de aici

m-as fi bucurat enorm sa gasesc in tine o persoana rationala, inteligenta si descuiata la neuroni, cred ca ai nevoie de un reset, educatia mult prea religioasa si stricta ti-a daunat, se vede clar treaba asta....
cat despre mine, lecturile mele sunt unele relativ modeste, citesc cu chiu cu vai o carte sau doua pe luna, am mari lacune in orice domeniu insa cand vorbim desppre un film, vorbim despre un film....e un paradox, nu?

e irelevant cate carti am citit eu sau tu daca nu suntem capabili sa ne pastram uzul ratiunii in analiza unui film simplu ca Juno.....

hai sã-þi reîmprospãtez memoria, se pare cã ai grave probleme în reamintirea postãrilor/ activitãþilor recente:

illotempore2002
Guru

Conectat la: 17 Apr 2007
Locatie: Bucuresti Trimis: 22 Iul 2008 12:48 Titlul subiectului:

da, normal, de ce nu? ce, tu stai numai la terase si in cluburi vara?

eu citesc povesti de psihoterapie, Movies of the 60's, Everything is iluminated si Noile maladii ale sufletului, de Julia Kristeva.

Dintre toate astea, cea mai tare e a doua si ultima

redmen
Guru

Conectat la: 15 Mar 2006
Locatie: Ramnicu Valcea Trimis: 22 Iul 2008 14:32 Titlul subiectului:

Pe toate in acelasi timp le citesti ?

illotempore2002
Guru

Conectat la: 17 Apr 2007
Locatie: Bucuresti Trimis: 22 Iul 2008 15:53 Titlul subiectului:

da....adica nu in aceeasi secunda dar le citesc paralel....diseara am sa am kef mai mult ca sigur de cazurile de terapie si de filmele din anii '60....maine de everything is illuminated...nu pot sa citesc doar o carte, ma plictisesc

----

dupã ce termini de descifrat paragrafele de mai sus, te rog frumos dã un dexonline pentru: "feedback", "utilizator", "inteligenta", "vechi". aº fi fãcut-o eu însãmi, dar nu am vrut sã-þi obosesc ochii.

dupã ce termini cu acest semnifivcativ consum intelectual, adicã mai pe sãptãmâna viitoare, te rog explicã-mi semnificaþia expresiilor: "spãlat la creieri", "descuiatã la neuroni".

corect dpdv gramnatical, ºi nu numai, pana la 4 luni se spune "doi intr-una", sexul fãtului se cunoaºte abia dupã acea vârsta a fãtului, mã rog, da'tu la cât eºti de inteligentã pariez cã vei ºti dinainte de fecundaþie.

în încheiere, mã vãd nevoitã sã-i dau dreptate celui care are mai aproape niciodatã, asta ca sã nu zici cã nu þin cont de pãrerea userilor vechi (de parcã vechimea într-un domeniu/ activitate þi-ar aduce ceea ce Dumnezei ºi întâmplarea þi-au refuzat, adicã inteligenþa!), ºi acum mã refer la Redmen, adicã nu pricepi nimic din ceea ce citeºti, ºi poate cã nu pentru cã n-ai citi, cu toate cã ºi de asta mi-s convinsã, ci pentru cã nu ai suportul fizic adecvat!

ºi acum te rog sã mã scuzi, trebuie sã bag 10 Ave Maria, cum cã prost te naºti, în niciun caz nu devii, mã rog asta dacã nu eºti utilizatorul Roky, numai la el e posibil "când eºti deºtept sã fii prost" (vezi, sunt pe drumul cel bun, þin din ce mai mult la pãrerea utilizatorilor vechi).
Picasa2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif