Thread: "Juno"
View Single Post
Old 04 Aug 2008, 18:00   #81
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
eu cred ca de fapt problema lui Picasa2 este ca Juno este un film simplu, pe care-ti face placere sa-l vezi (pentru ca dialogurile si personajele sunt savuroase) dar care dupa ce se temrina nu te schimba in nici un fel...eu numesc aceste filme: "ei, si?". n-as putea spune ca am pierdut 2 ore dar nici ca am castigat experienta vietii... poate ca daca venea in alt moment, as fi apreciat filmul mai mult, dar asa nu m-a inspirat nici pe mine in mod deosebit...se prea poate sa fie insa din categoria Almost Famous care devine mult mai savuros la o a doua vizionare.

acum de ce Picasa2 a hotarat sa analizeze filmul la sange si sa puna chiar in discutie motivele pentru care se fac filme in general, starnind atatea reactii, nu pot intelege. eu pot spune doar ca nu stiu vreo perioada in istorie in care scopul declarat al artei sa fi fost acela de a promova ideile morale. a nu se intelege ca spun ca arta promoveaza ideile imorale. pur si simplu nu a avut ca scop principal sa spuna oamenilor ce e bine si ce e rau.